Over mij

Iedere dag doen we hetzelfde; opstaan, naar je werk, terug naar huis, slapen en weer opnieuw. Grofweg van je 20e tot je 65e. Ik ben 1 van de vele personen die die cirkel probeert te ontsnappen. Naar mijn eigen wereld. De Scribbelicious-wereld. De plek waar alles mag en alles kan.
ik
Mijn naam is Rosanne, ik ben 21 lentes jong en communicatie studente. Huidige dagelijkse bezigheden: in de horeca werken, afstuderen, gezond leven en vooral veel plezier hebben. Mijn droom? Een beroemde en beruchte schrijver/reporter zijn en naar alle verre uiteinden van de wereld reizen. Of dat haalbaar is? Geen idee, er wordt hard aan gewerkt.

Scribbelicious

Scribbewattes?? Scribbelicious. Je hebt geen idee hoeveel tijd er in die naam zit… Op mijn blog schrijf ik over gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven, verhalen die compleet verzonnen zijn, of die juist diepgaand en lichtelijk filosofisch zijn. Eerlijk gezegd alles wat er in me opkomt. Om het even duidelijk te maken: dit is dus niet de zoveelste beauty of fashion blog. Naast onderwerpen die helemaal random in mijn hoofd opkomen, heb ik het ook over fitness, mijn mening over nieuws, en soms verzin ik een compleet nieuwe categorie. Oftewel een blog volgens mijn eigen regels, waar ik mijn creativiteit kwijt kan.